Enkel sammansättning med låshakar, ett kvarts varv är vad som behövs för att låsa panelerna till Matrix Kyl & Frysrum. Hörnen har samma mått som panelen vilket utgör hörnet. Därefter bygger man det vidare till färdigt rum.

Vår mest flexibla serie kyl och frysrum, täcker de flesta behov av kyl och frysförvaring av livsmedel och färskvaror

Levereras som standard med elegant ljusgrå utsida (RAL9006), kan som tillval väljas med vit (RAL9002) eller rostfri (AISI304). Insidan är vit som standard alternativt rostfritt som tillval.

Lättmonterad och exklusiv design, levereras med färdiga ritningar och monteringsanvisningar.

Lättmonterad och exklusiv design, levereras med färdiga ritningar

Som alternativ finns skjutdörr med manuell eller elektrisk öppning och stängning.

Standarddörr är en slagdörr 800 x 1900 mm. Vänster eller högerhängd, snyggt välvd utsida. Låsbar utsida och nödöppning från insida. Finns i bredder från 620 till 1500 mm. Dörrarna sitter monterade i väggmodul, vilket gör montaget oerhört snabbt och enkelt.

Som alternativ finns skjutdörr med manuell eller elektrisk öppning och stängning. Frysrumsdörrarna är försedda med värme i karmen. Glasdörrsparti för effektiv exponering och självbetjäning.

 • Dörrar med karmvärme för rum med negativ temperatur
 • Ramp av stål avsedd för rum med ovanpåliggande golv
 • Plastlameller, PVC Gardin för montering bakom dörr
 • Profiler för in-, och utsida för skydd och utseende

Golv/vägg, vägg/vägg samt vägg/tak sammankopplas med 4-kantsprofil lika väggtjockleken. Hörnen är snyggt rundade för ett smäckert utseende.

Dörrar med karmvärme för rum med negativ temperatur

Rum med golv levereras med ytskikt av glasfiberarmerad halkfri plywood, som tillval kan halkfri stålplåt väljas.

Rum utan golv levereras med 4-kantsprofil som förankras i befintligt golv. På denna monteras väggpanelerna som låses fast med sexkantnyckel.

Relaterat: Minikylrum utan golv för barer, restauranger

Flexibla serie Kyl och Frysrum, täcker alla behov. Modulbaserat, 200×200 mm i samtliga riktningar, gäller vägg-tjocklek 60, 85 och 105 mm.

För väggtjocklek 150 mm, så är modulerna 400×400 mm. Minsta invändiga höjd är 2030 mm med steg enligt ovan.

Levereras som standard med elegant ljusgrå utsida, kan som tillval väljas som vit eller rostfri. Insidan är vit som standard alternativt rostfritt som tillval.

Lättmonterad och exklusiv design, levereras med färdig ritning

Rum med golv levereras med ytskikt av glasfiberarmerad halkfri plywood, som tillval kan halkfri stålplåt väljas.

Enkel sammansättning med låshakar, ett kvarts varv är vad som behövs. Hörnan, kvadraten har samma mått som tjockleken på panelen vilket utgör hörnet. Därefter byggs det vidare till färdigt rum.

Dörrarna sitter monterade i väggmodul, vilket gör montaget snabbt och enkelt

Standarddörr är en slagdörr 800 x 1900 mm. Vänster eller högerhängd, snyggt välvd utsida. Låsbar utsida och nödöppning från insida. Dörrar finns i bredder från 620 till 1500 mm. Dörrarna sitter monterade i väggmodul, vilket gör montaget oerhört snabbt och enkelt.

Som alternativ finns skjutdörr med manuell eller elektrisk öppning och stängning. Frysrumsdörrarna är försedda med värme i karmen. Glasdörrsparti för effektiv exponering och självbetjäning.

Enkel sammansättning med låshakar, ett kvarts varv är vad som behövs. Hörnan, kvadraten har samma mått som tjockleken på panelen vilket utgör hörnet

Rum med golv är som standard av glasfiberförstärkt plywood. Standardgolvet tål upp till 3000 kg/m² vid statisk belastning och en maximal last fördelat på fyra hjul (endast hand-truck) på 400 kg/60 cm². Som alternativ finns extraförstärkta golv av halkfri stålplåt

Kylaggregat och tillbehör

 • Enhetsaggregat för vägg eller takmontage i flera storlekar, anpassade för rum
  från 3,5 m³ och uppåt
 • Maskindel invändigt eller utvändigt, kan betjäna en eller flera enheter
 • Aggregat finns för såväl luft som vattenkyltutförande
 • Hyllor av livsmedelsgodkänt aluminium eller av rostfritt stål
 • Instängningslarm med ljud och ljussignal

Förvaring

Det finns flera olika kombinationer av hyllor för förvaring, även gastronomisk inredning. Som standard levereras grå hyllplan som tål maskindisk. Fler färger finns på begäran. För mer information kontakta din återförsäljare eller mejla till info@kyldelar.se.

4 KOMMENTARER

 1. Enkel sammansättning med låshakar, ett kvarts varv är vad som behövs för att låsa panelerna till Matrix Kyl & Frysrum. Hörnen har samma mått som panelen vilket utgör hörnet

LÄMNA EN SYNPUNKT

Please enter your comment!
Please enter your name here